Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Disclaimer

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Gengivelse af Råd og Vejledning er ikke tilladt
Oplysningerne indeholdt på dette websted stilles kun til orientering og er ikke beregnet til at erstatte opnåelse af professionel regnskabsmæssig, skattemæssig eller finansiel rådgivning fra en professionel revisor eller rådgiver.

Præsentation af information via Internettet er ikke beregnet til at skabe, og modtagelse udgør ikke et revisor /rådgiver-klient forhold. Internet abonnenter på nyhedsbreve, brugere og online-læsere rådes til ikke at handle alene på denne information uden at søge hjælp hos en professionel revisor eller rådgiver.

Alle råd og vejledninger, der er indeholdt på denne hjemmeside er ikke beregnet til at blive brugt til formål, som overtræder gældende lovgivning i følge Dansk lov.

Nøjagtigheden af oplysningerne
Vi bestræber os på at levere rimelige præcise og up-to- date information , vi kan dog ikke garantere, at alle oplysninger på dette website, er komplette, pålidelige, opdateret eller fejlfrit.

Vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl eller udeladelser i indholdet på denne hjemmeside eller andre materialer, eller meddelelser.

Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrænsning
Brug af denne hjemmeside er på egen risiko. Vi og vores leverandører fraskriver sig alle garantier. Hverken vi eller vores leverandører er ansvarlige for eventuelle skader af nogen art som måtte opstå ved brugen af denne hjemmeside.

Links til tredjeparts websteder
For nemheds skyld kan denne hjemmeside indeholde hyperlinks til hjemmesider og servere vedligeholdt af tredjemand. Vi kontrollerer ikke, evaluere, godkende eller garantere indhold fundet på disse websteder. Vi påtager os intet ansvar for de handlinger, produkter, tjenester og indholdet af disse websteder eller de parter, der driver dem. Din brug af sådanne sider er helt på din egen risiko.