Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Betale A-Skatter og Løn

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Skattemyndighederne betragter en arbejdsgivers undladelse af at betale lønmodtagernes skatter som en dødssynd, fordi A-skatterne rettelig tilhøre den' ansatte. Hvis du ikke betaler din virksomhed's løn-skatter er det i skattevæsenets øjne ensbetydende med at stjæle dine medarbejderes' penge. Som et resultat heraf, er straffen for ikke at betale din løn-skatter og/eller undlade at indberette lønnen til skat, langt mere alvorlig end andre typer af sanktioner. Skattemyndighederne er ekstremt aggressive og vil forfølge inddrivelsen nøje. Skat vil hellere forsøge at tage din virksomheds aktiver, lukke din virksomhed ned, sælge dine aktiver på auktion, og sætte dig ud af markedet, end tillade dig at fortsætte med at skabe yderligere gæld. Endvidere kan skat kræve de manglende skatter betalt af dig personligt, også selv om din virksomhedsform er et IVL, APS eller A/S.

Hvis du er bagud med dine løn-skatter, skal du IKKE mødes med SKAT på egen hånd. Hvordan du besvare deres indledende spørgsmål kan sætte tonen for, hvor aggressivt skat vil indkræve de skyldige skatter. Det er vigtigt du hyre en professionel repræsentant, der ved, hvordan skattemyndighederne operere

Kontakt os venligst med det samme, hvis du har modtaget et brev, hvori SKAT ønsker dokumentation for dine medarbejderes lønninger.