Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 71, 2500 Valby

Vores virksomhed

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Revisorerne S.M.B.A, Cvr.: 34477604' er en mindre revisions og rådgivningsvirksomhed beliggende i Valby få minutter fra København. Har du ikke mulighed for privat transport, kan du tage bus nr. 1A, som kører fra Københavns hovedbanegård. Vores firma bistår klienter med revision, bogføring, regnskab, skat og andre finansielle behov. Vores klienter spænder over enkeltpersoner og virksomheder i hele Danmark. Som et full -service revisions og rådgivningsfirma, tilbyder vi en vifte af tjenester, herunder regnskab, skatte forberedelse og planlægning, bisidder ved møder med skat, bogholderi og virksomhedsrådgivning. Desuden tilbyder virksomheden udfærdigelse af skøder, refusionsopgørelser, lejekontrakter, forpagtningskontrakter, virksomhedskontrakter, testamenter , samt administration af foreninger, udlejningsboliger og andre ejendomme. Vi bistår personer og selskaber i mange forskellige retslige forhold, og har i den forbindelse tilknytning til autoriserede revisorer og advokater, såfremt dette vil føre til det bedste udfald for dig som klient... Ring til os i dag, vi vil med glæde tilbyde dig en gratis konsultation.

Vores firma er et klient-drevet regnskabs-og rådgivnings firma med en hands on tilgang, et højt kvalificeret team og en ivrig lydhørhed over for kundens behov. Med mere end 19 års erfaring, har vi udviklet en værdifuld ekspertise i regnskabs-og rådgivnings praksis og er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at lykkes økonomisk og juridisk. Vi kombinerer gode råd og en innovativ tilgang til at skabe solide løsninger, der vil tage byrden af vores kunders finansielle, regnskabsmæssige og skattemæssige behov, så de med held kan opbygge og udvikle deres forretning.

Vores forretning, professionelle og individuelle klienter får altid den mest indsigtsfulde, innovative og bedste rådgivning om komplekse spørgsmål. Vi tager os tid til at kende og forstå din virksomhed og individuelle finansielle behov, så vi kan levere personlig service, der vil hjælpe dig med at nå dine mål. Vi starter med at arbejde ud fra dine individuelle mål og omstændigheder, og derefter anvende vores løsninger for optimale resultater. Anført af højt respekterede branchefolk, er vores kultur dannet på åbenhed, tillid og respekt. Vores succes har en masse at gøre med vores stærke klient relationer, kunders' interesser og økonomiske velbefindende er altid i vores fokus.

Vi er dedikerede til at give hver eneste kunde en professionel, rettidig, kompetent og personlig opmærksomhed, som de fortjener. Vi arbejder hårdt på at udvikle langsigtede relationer og er virkelig beæret over den tillid og tiltro vores kunder har til os. Hos Revisorerne S.M.B.A, hilser vi alle kunder ind i vores familie og er overbeviste om at virksomheden's tjenester vil overstige deres forventninger. Uanset om dit behov er simple eller komplekse, kan vi hjælpe..