Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Forberedelse af regnskabet

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Forberedelse af regnskabet

Aktionærer, kreditorer og private investorer vil ofte kræve at se regnskaber for at bedømme den finansielle situation i en virksomhed.

Vores firma tilbyder professionelle IFRS kompatible regnskaber samt skræddersyede finansielle analyser til at hjælpe dig til at forstå din virksomhed, overvåge din økonomiske tilstand så vi kan hjælpe dig med at nå dine forretnings mål.

Vi udarbejder alle former for regnskaber for selvstændige og selskaber, herunder alle standard dokumenter, såsom resultatopgørelser, penge strømme, balancer og opgørelser af overført resultat.

Vi er altid klar til at hjælpe dig . Vores kontor er bekvemt placeret i Valby, tæt på København. Kontakt os venligst på +45 60 57 85 99 eller e-mail os på info@revisorne.dk for at planlægge et gratis indledende møde

Indkomst opgørelse

En virksomhed's indkomst opgørelse, også kaldet en resultatopgørelse, er primært designet til at vise nettoindkomst efter en given tidsperiode, normalt et år. Ved udarbejdelsen af en resultatopgørelse, er indtægterne beskrevet først, derefter er udgifter opført. Når du har indtastet indtægter og fratrukket udgifter kan nettoindkomsten bestemmes. Udgifter omfatter skat og diverse omkostninger, såsom produktion , materialer og reklame.

Balance

En balance giver dig et øjebliksbillede af din virksomheds' finansielle situation på et bestemt tidspunkt. Udtrykket "balance" bruges til at udtrykke virksomhedens aktiver og passiver i alt plus egenkapitalen. En virksomhed's aktiver kan omfatte: jord, bygninger og konstruktioner, udstyr, kontanter og debitorer. Balance førte forpligtigelser omfatter skattemæssige forpligtelser, og gæld til leverandører og / eller udlån fra banker.

Balancen, sammen med resultatopgørelsen, er de mest grundlæggende elementer i at yde finansiel rapportering til potentielle långivere såsom banker, investorer og leverandører, der overvejer, hvor meget kredit man vil give dig.

Overført resultat fra resultatopgørelsen

Resultatet fra resultatopgørelsen vises på den første linje af balancen. Herved vil nettoindkomst og udbytter fremgå af balancen. Ud fra de overførte oplysninger, kan man konstatere, hvorfor overført resultat steg eller faldt i perioden. Hvis der er underskud i din resultatopgørelse, vil beløbet blive fratrukket i din egenkapital.

Pengestrømsopgørelse

Opgørelsen af pengestrømme indeholder værdifulde oplysninger om virksomhedens trivsel. Opgørelsen viser alle driftsaktiviteter, investeringsaktivitet, og andre finansielle aktiviteter i én sætning. Dette giver brugerne mulighed for, hurtigt at vurdere den nuværende tilstand af virksomheden, og hvor langsigtede investeringer og passiver kan påvirke virksomheden i fremtiden. Pengestrømsopgørelsen giver en investorer mulighed for hurtigt at afgøre, hvor mange indtægter er optjent fra driften og kan derefter sammenlignes med hvor mange penge en virksomhed tjener vs. hvor meget den skylder. Beregningen af en pengestrømsopgørelse, sker ved at overfører oplysninger fra balancen, der viser ændringer i aktiver og passiver for perioden, samt den løbende resultatopgørelse, som viser indtægter for perioden.