Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Glemt Selvangivelse

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Hver dag arbejder SKAT´S massive computer center, det er bare et spørgsmål om tid, før de fanger enkeltpersoner eller virksomheder, som ikke har indgivet deres tidligere års selvangivelse. Dette er ikke en situation, man skal tage let på. Det er en strafbar handling ikke at indsende en selvangivelse. Lad os give dig den fred i sindet, du fortjener ved at hjælpe dig med at overholde skatteloven og indgive din manglende selvangivelse. Hvis du frivilligt indsender din manglende selvangivelse, vil du sandsynligvis undgå yderligere problemer samt minimere bøder og renter.

Hvis du venter med at indsende din manglende selvangivelse, vil skattemyndighederne selv beregne dine indkomster, og de er selvfølgelig beregnet i skatteforvaltningens favør, som regel med lidt eller ingen af de fradrag, du er berettiget til.

Før der kan gøres noget for at skabe orden i din manglende selvangivelse, skal du finde de aktuelle oplysninger. I de fleste tilfælde vil du sandsynligvis skylde skatter og rente. Når vi ser, hvor meget der er skyldig, vil vi kontakte skat og få dig tilbage i god behold. Vi vil også kunne afgøre, om den glemte selvangivelse skyldes en gyldig forglemmelse og ikke forsætlig forsømmelse, så vi kan hjælpe dig med at undgå f. eks strafrenter, afhængigt af dine individuelle omstændigheder.

I de fleste tilfælde er kunderne glædeligt overrasket over at finde ud af, at de har krav på en tilbagebetaling af skat efter indgivelse af den manglende selvangivelsen. Skal du ikke have skat tilbage, kan vi sørge for at dine fremtidige selvangivelser indgives rettidigt, så du ikke mister fradrag eller muligheden for at få evt. skat tilbage. Generelt kan en selvangivelse rettes indenfor en periode på 5 år.

Kontakt os for en nærmere drøftelse, så du kan få indleveret dine glemte selvangivelser.