Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Skatte Ydelser

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Skatte planlægningEn kendt person sagde engang, at betale skatter er ligeså sikkert som døden. Forberedelse af din selvangivelse er sandsynligvis en af dine mest uvelkommende opgaver hvert år. Du kan sikkert købe regnskabsprogrammer hos din lokale forhandler, men det betyder ikke, at du vil være i stand til at navigere gennem de snørklede dele af skattelovgivningen. Mens du kan sætte tal ind i regnskabsprogrammet, kan du måske ikke vide, hvilke skattefradrag du måske går glip af.. At Ansætte en erfaren Revisor og rådgiver kan ikke blot sikre, at du beholder så mange penge som muligt i din egen lomme, men kan også hjælpe dig med at planlægge din økonomiske fremtid.

Vi tilbyder Vores erfaring til din rådighed

Hos Revisorerne S.M.B.A, har vi mange års erfaring i regnskabsførelse og rådgivning af både virksomheder og enkelt personer. Vi holder os orienteret om ændringer i skatte lovgivningen og studerer løbende afgørelser og bekendtgørelser så vi er sikker på at vores klienter kan tilrettelægge deres virksomhed og private økonomiske forhold, så du ikke betaler for meget i skat eller moms. Vi ser på din virksomhed og din familie og ikke blot den årlige selvangivelse.

Når tiden kommer til indberetning af regnskab oplysninger hos skat, kan vi aflaste din travle hverdag. Vi kan ofte forberede din moms, lønsum og regnskab i forvejen og resten kan aftales over telefon, mail eller Skype, snarere end at anmode dig om at komme ind på kontoret. Men vi er altid her for en ansigt-til-ansigt konsultation for at diskutere dine økonomiske bekymringer.

 

Hvad vi tilbyder:

  • Mange års erfaring i skat og regnskabsførelse
  • Personlige ydelser til både virksomheder og private
  • Over-telefon, mail, skype
  • Hurtig ekspeditionstid
  • Proaktiv skatteplanlægning for fremtiden

Vent ikke til sidste øjeblik! Ring til vores kontor for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe 

Vi forstår, hvor svært det kan være at arbejde sig igennem alle de regnskabs-og skattemæssige spørgsmål, der kan forekomme med fonde og fast ejendom. Vi betragter os selv som et omkostningseffektivt alternativ i forhold til advokater og advokatfirmaer.
Selvangivelse for personer
Har du husket at indberette dine tab på aktier?. Mange tror, at det sker automatisk, eller man blot kan modregne når man har aktie gevinster og betale skat herefter. Tab på aktier skal indberettes i tabs året, så du f.eks flere år efter kan modregne dette tab i din aktie indkomst..
 
Selvangivelse erhverv
Ved at holde os orienteret om love og lovgivning, er vi er i stand til at identificere de vigtigste muligheder, der minimerer både dine nuværende og fremtidige skatteforpligtelser. Vi giver vores individuelle og små erhvervskunder den ekspertise og viden, som de fortjener hele året.
Skatte planlægning
Planlægning er nøglen til succes og lovligt reducere din skattepligt. Vi går ind for at over holde skattelovgivningen og proaktivt anbefale skattebesparelses strategier til at maksimere din indkomst efter skat.
 
Skat og Problemer
Vi' er her for at løse dine skatte problemer. Vi er stolte af at være effektive, prismæssigt overkommelige, og selvfølgelig diskrete.