Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 71, 2500 Valby

Finansiel planlægning

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Finansiel planlægning

  En finansiel plan er en langsigtet omfattende proces, der kræver omhyggelig koordinering af alle finansielle aspekter af dit liv. Vi har mulighed for at hjælpe dig!. Afhængig af dine ønsker, kan den finansielle planlægning ske i samarbejde med advokat, forsikrings folk og autoriserede finansierings eksperter. Vi kan tilbyde en plan over din økonomiske fremtid, som bliver en dynamisk ressource, der kan afgøre beslutninger om livets begivenheder, der påvirker din økonomi.

Igangsætning af en finansieringsplan

I modsætning til f. eks en skatte forberedelse, har en finansiel plan ingen forfaldsdato og den er derfor ofte forsinket eller undgås af folk, som har travlt i hverdagen. Påbegynder du først planen, når du er pensioneret eller når der sker dødsfald i familien, er det ofte for sent til at planen er effektiv. Vi mener, at planlægningen skal begynde, så snart din karriere begynder, og hvis du allerede er langt henne i din karriere, bør din planlægning begynde i dag. Hvis du allerede har dele af en plan på plads, såsom investeringer og pensionsordninger, som forvaltes af en rådgiver eller måske en livs forsikring, så er det tid til at bringe dem sammen med vores skatteplanlægning for at give dig et samlet overblik over din økonomi..

Fordelene ved at arbejde med en finansieringsplan

Du vil være i stand til at træffe økonomiske beslutninger, med baggrund i en samlet koordineret plan. Når vi designer din plan, mener vi din nuværende situation, dine fremtidige mål og de vigtige spørgsmål, som du bliver nødt til at besvare. Som du sikkert ved, bør du begynde at forberede på at tænke over dine egne svar på følgende spørgsmål om den finansielle planlægning::

  • Hvor meget skal jeg spare op til uforudsete udgifter?
  • Er min nuværende indtjening og udgifter på linje med mine langsigtede mål?
  • Hvor meget skal jeg spare op til bolig, børn, skole og lignende udgifter?
  • Er min familie beskyttet i tilfælde af uforudsete omstændigheder, såsom sygdom eller en uventet død?
  • Hvad vil jeg gerne gøre, når jeg er pensioneret, og hvor mange penge skal jeg bruge?
  • Jeg er selvstændig , hvordan sælger eller overdrager jeg min virksomhed til min efterfølger?
  • Bliver mine investeringer forvaltet, så de opfylder mine personlige mål?
  • Har jeg maksimeret min formueindkomst og minimeret min skat?
  • Hvornår skal jeg begynde at udnytte min pension?

Fra begyndelsen af denne proces og frem til den årlige gennemgang, kan vi bruge din økonomiske plan som en køreplan for at nå dine mål. Vi kan hjælpe dig med aktivt at styre dine forhold og sørge for at du ikke overser eventuelle indgivelser af dokumenter til skat eller andre, så du er forberedt på enhver situation.

For at finde ud af mere om vores Finansielle planlægning, bedes du venligst kontakte os.