Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Skat og Forlig

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Et forlig med skat, giver en skatteyder mulighed for at gælden nedsættes. Det er dog kun i særlige tilfælde, at et forlig med skat kan indgås. Typisk vil det kunne ske i tilfælde hvor gælden til skat er skønsmæssig beregnet, eller gælden er stor og du har mulighed for at betale en del af beløbet her og nu.

I visse situationer er det muligt at reducere eller eliminere de skatter, du skylder, herunder også bøder og renter. Der er ingen foruddefineret bund grænse, hvilket betyder, at stilles forligs forslaget korrekt, kan du afvikle din gæld til skat uanset størrelsen af gælden. "Hvis det gøres korrekt kan din gæld afvikles for væsentligt mindre end, hvad du i øjeblikket skylder". Det centrale er at bestemme det mindste beløb, SKAT vil acceptere fra dig, inden du retter henvendelse til skat.

Kontakt os for en konsultation, hvis du skylder skatter, som du ikke har råd til at betale. Vi vil vurdere din økonomiske situation og skattekravet og afgøre, om et forlig med skat er den rigtige mulighed for dig.