Ring til os idag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Regnskabs Ydelser

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Small Business Accountant in New Jersey Små virksomheders regnskaber

Bogføring er en af de mest væsentlige opgaver når man driver en lille virksomhed. Ikke alene skal du opfylde det juridiske ansvar overfor SKAT og andre autoritative organer, men det kan også hjælpe dig med at forstå din virksomhed på et dybere niveau. Vide, hvordan man fortolker og analysere din virksomheds historiske regnskaber kan hjælpe dig med at forudsige den fremtidige vækst. Den kan også advare dig om potentielle fare på vejen frem i tiden, så du kan nå at ændre kurs.

Du har flere muligheder for håndtering af din virksomheds bogføring. Du kan prøve at gøre det selv, selvom det tager din tid, som du egentlig burde bruge på at drive din voksende virksomhed. Du kan leje en freelance bogholder, og håber du finder nogen, der forstår din virksomhed, og har erfaringen til at gøre det præcist. Eller du kan hyre en professionel til ikke kun holde dit regnskab op til dato, men også hjælpe dig med at forstå, hvad dine tal forsøger at fortælle dig.

Kontrol over din økonomi for bedre virksomheds vækst

Revisorerne S.M.B.A har flere års erfaring med at hjælpe små erhvervsklienter ligesom dig med bogholderi og forberedelse af regnskab. Vores mål er at give dig en stærk kontrol over din økonomiske historie og et blik ind fremtiden. Når du sender eller aflevere dine fakturaer og kvitteringer til os, kan du fokusere på at tage din virksomhed til næste niveau velvidende, at dine månedlige eller kvartårlige regnskaber vil være nøjagtige og rettidige. Dette betyder også, at du har mindre at bekymre dig om ved årets udgang. Dit bogholderi vil flyde problemfrit til årets slutning, hvor årsregnskab og udarbejdelse af selvangivelse skal ske. Vi har forskellige regnskabs-pakker, som kan opfylde dine specifikke behov og budget, men alle omfatter bekvemmelighed og ro i sindet for dig.

For at finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed med at vokse, giv os et opkald i dag. Vi ville være glade for at mødes med dig til en gratis indledende samtale for at diskutere dine behov.

 
Bogførings ydelser
Som mindre virksomheds ejer, har du vigtigere ting at gøre end at ordne regnskab. Vi tager os af dit regnskab, så du kan komme tilbage til jobbet for at drive din virksomhed og skabe profit.
Selskabsform og stiftelse
Opstart af din egen virksomhed er spændende og nervepirrende. Det er alt, hvad der kommer efter spænding og gys er slidt væk, der dikterer, om en lille virksomhed vil overleve eller ej.
 
Revision-Udvidet gennemgang-Reviews-Assistance
Dine aktionærer, kreditorer, eller private investorer har forskellige niveauer af risikotolerance, så vi tilbyder fire niveauer af sikkerhed for at opfylde dine behov.
Finansiel rapport
Aktionærer, kreditorer og private investorer kræver ofte at regnskaber skal dokumentere den finansielle stilling i en virksomhed. Vi kan foranledige kompileret og revideret regnskab. Vi tilbyder også analyse af dine regnskaber, så du bedre kan forstå din virksomhed.
Penge strøms opgørelse
En økonomisk krise kan være følelsesmæssigt ødelæggende. Det kan endda dræbe din virksomhed. Udgangspunktet for at undgå en økonomisk krise giver os mulighed for at udvikle en cash flow-fremskrivning for dig.
Strategisk forretningsplan
En strategisk Forretnings Plan er meget mere end et værktøj til at opnå finansiering. Hvis du stadig har alle dine planer og ideer inde i dit hoved ... vil en udarbejdelse af en strategisk Forretningsplan hjælper dig med at afklare din Virksomheds ledelse, sikrer, at dine vigtige ideer og planer kan udføres bedst muligt.
Interne Kontroller
Vi vurderer dine interne kontrolsystemer for at kunne bestemme effektiviteten af ​​din virksomheds procedurer. Så kan vi komme med anbefalinger, der hjælper din virksomhed med at blive stærkere og mere rentable ved at korrigere eventuelle ineffektive operationelle procedurer, vi finder.