Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

SKAT og Lønindeholdelse

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Du har modtaget en meddelelse om "Lønindeholdelse" for 30 dage siden, og du har glemt eller ignoreret det. Nu er det lønningsdag. Forventer penge på din bankkonto, du åbner konvolutten med din lønseddel og finder, at skat har taget de fleste af dine penge. Hvad der er tilbage er ikke nok til at betale husleje, bil, købe dagligvarer, eller betale resten af regningerne. Skat vil fortsætte med at lave lønindeholdelse, indtil den skyldige skat er betalt fuldt ud.

Nu er du i store økonomiske problemer. Ligegyldigt hvor hårdt du presser din arbejdsgiver, kan han ikke give dig mere i løn. Din arbejdsgiver kan ikke blot undlade at tilbage holde penge til skat, da en arbejdsgiver er forpligtiget ved lov, til at trække penge fra din løn og give dem til skat.

Vi kontakter skat og får stoppet lønindeholdelsen ved at lave en betalingsplan. Betalingens planen er ofte mere fordelagtig end skattemyndighedernes lønindeholdelse. Det giver dig mulighed for at modtage hele din lønseddel uden frygt for fremtidige lønindeholdelse.

Kontakt os i dag for en nærmere aftale om, hvordan man løser dine løn problemer ved at udfylde nedenstående formular.

*
*

Ang: