Ring til os i dag +45 60 57 85 99
Kærskiftevej 87, 2500 Valby

Regnskabs Ydelser

Aftal et møde Læs mere om vores ydelser

Som ejer af en mindre virksomhed, har du vigtigere ting at lave end at ordne dit regnskab. Vi tager os af dit løbende regnskab og bogholderi, så du kan bruge tiden på jobbet og drive din virksomhed og skabe profit.

Hver måned eller kvartal, kan vi klare følgende opgaver for dig...

Disse opgaver giver en solid regnskabsmæssig kontrol af dit regnskabssystem. Du kan tilpasse vores regnskabspakker ved at tilføje skatteplanlægning, skatte forberedelse, eller andre af vores ydelser.

 
Bogføring

Afstemning af din virksomheds bankkonti hver måned eller kvartal eller halvårligt, giver os mulighed for at dine bankkonti, regnskab og a-conto skatte betaling er up-to- date.

Ved at bruge os til at bogfører dit løbende regnskab, giver det dig mulighed for at ...

 • Identificer mistede kortbetalinger og uautoriserede hævninger på dine konti.
 • Afsløre og forhindre overskydende / ubegrundede gebyrer og sikrer at bankens bogføring er korrekt.
 • Afsløre og forhindre underslæb af midler fra din virksomhed.
 • Vide, hvordan din virksomhed klarer sig ? Du kan ikke rigtig vide, hvordan virksomheden kører, før alle indtægter og udgifter er afstemt og regnskabsmæssigt korrekt bogført i dit regnskab.
 • Administrere dit budget og kontanter mere effektivt. Korrekt forvaltning af midlerne vil ikke kun sparer dig penge , det vil også skabe penge til dig.
 • Beskyt dig selv. Ved rettidig opdagelse og straks indsigelse til din bank om uautoriserede og svigagtige hævninger, kan du minimere dit firmas ansvar for underskuddet og overføre risikoen til banken.
 • Sove bedre. Du vil sove mere roligt om natten vel vidende at dit regnskab er i balance, og der er redegjort for alle indtægter og udgifter..

 
Resultatopgørelse

En indkomstopgørelse, eller når det drejer sig om virksomhed, en resultatopgørelse, bruges dybest set til at specificere en liste over alle dine indtægter og udgifter, for derefter at vise et resultat for perioden.

En resultatopgørelse giver dig overblik til at ...

 • Spore indtægter og udgifter, så du kan afgøre driftsresultaterne af din virksomhed..
 • Bestemme hvilke områder af din virksomhed som er over budget eller under budget.
 • identificere hvilke poster, som giver uventede udgifter, f.eks udgifter som telefon, indkøb af varer, og andre variable udgifter.
 • Spore dramatiske stigninger i returneringer af produkter eller vareforbrug som en procentdel af salget
 • Bestemme din skattepligtige indkomst.

 
Balancen

En balance giver dig et øjebliksbillede af din virksomheds finansielle situation på et bestemt tidspunkt.

En balance hjælper dig til at:

 • hurtigt få styr på den finansielle styrke og mulighederne i din virksomhed
 • identificere og analysere tendenser, især på området for tilgodehavender og gæld. For eksempel, hvis dine tilgodehavender er store eller kunder er for længe om at betale, måske skal du inddrive dine tilgodehavender mere aggressivt
 • afgøre, om din virksomhed er i stand til at udvide
 • afgøre om din virksomhed nemt kan håndtere de normale svingninger i indtægter og udgifter
 • afgøre, om du har brug for at tage øjeblikkelige skridt til at styrke likviditetsreserverne
 • afgøre, om din virksomhed har nedsat betalinger på gæld for at imødegå en uundgåelig mangel på likviditet

Balancen er, sammen med resultatopgørelsen, de mest grundlæggende elementer i at yde finansiel rapportering til potentielle långivere såsom banker, investorer og leverandører, der overvejer, hvor meget kredit de vil yde dig.

 
Vedligeholde et regnskabssystem

Regnskabssystemet er kernen i din virksomheds finansielle forhold. Regnskabssystemet samler alle de centrale "poster" i dit system. Da alle transaktioner flyder gennem Regnskabssystemet, kan en fejl eller et problem betyde, at dit regnskab ikke længere er korrekt.

Når vi gennemgår dit regnskab hver måned eller kvartal, giver det os mulighed for at opdage eventuelle uoverensstemmelser såsom dobbelte faktureringer eller uregistrerede betalinger. Så vil vi løse uoverensstemmelserne, så dine regnskabstal altid er korrekte og holdes i tip top form.

 
Rådgivning

Vi er altid til rådighed til at tilbringe tid sammen med dig, så du fuldt ud forstår, hvordan man fortolker og udnytte de finansielle oplysninger, vi giver. Vores konsultationer er allerede inkluderet i vores pris, så er du velkommen til at ringe til os, når du har et spørgsmål eller en bekymring.

Hvis du gerne vil modtage mere information om vores regnskabs ydelser til mindre virksomheder, bedes du udfylde denne formular.

*
*

Ang: